http://izanmann.blogspot.com/

By: TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Nov-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
menu sepanjang minggu

 
bubur nasi




roti kukus


spegeti rebus


kuih siput resepi from labuan


Sunday, 9-Nov-2008 09:23 Email | Share | | Bookmark
JELUTONG HEIGHT - CANTIK CANTIK BELAKA

 
 
 
View all 4 photos...
TAKDE KEJA SO JALAN2 KAT SITU

ni lagi pic yang sempat snap

























































Quote:


hai zai....1st komenter izan...thanks kerana tak jemu2 menjenguk rumah ku ini
zai jelutong tu kat shah alam sebelah je ngan kuartes izan nie......

for u zai...jangan tak jawab tau


Top 2 things found in your wallet as always:
1) KAD2 YANG ADA DUIT DIDALAMNYA
2) KAD SPITAL

Top 2 things to do when i’m sad:
1) BACA QURAN
2) TIDURLAH APA LAGI

Top 2 songs you can listen to again and again:
1) I WILL ALWAYS LOVE U
2) BILA WAKTU TLAH BERAKHIR

Top 2 reasons to watch television:
1) BILA TAK DAPAT ONLINE
2) FAV MOVIES

Top 2 places I’d want to visit 10 years from now:
1) MENUNAIKAN HAJI
2) KELILING DUNIA

Top 2 current obsessions:
1) CHATING
2) TENGOK RESEPI

Top 2 favorite nickname:
1) MILAN ARMIA
2) ALISHA ARMIA .....

Top 2 favorite food:
1) UNGKEP AYAM
2) MEE BANDUNG JALAN JONED,MUAR

Top2 favorite snacks:
1) KUIH SIPUT
2) KACANG MASIN DALAM PESAWAT MAS

Top 2 favorite website:
1) WEB BERFORUM
2) WEB RESEPI

Top 2 goals you want to accomplish:
1) SET VISUAL AUDIO
2) NAK BUAT UMAH KAT LANGKAWI

Top 2 favorite to do:
1) MEMASAK BENDA BARU - JIRAN SEBALAH SELALU JADI MY TESTER FOOD
2) KEMAS RUMAH... TAK SUKA UMAH BERSEPAH KEPALA JADI SERABUT

Top 2 favorite places:
1) LANGKAWI MY HOMETOWN
2) MADINAH - AMAN DAN DAMAI, TAK PUAS BILA DO SEKEJAP DISANA

Top 2 things i can’t wait to happen:
1) MENGANDUNG ....DAN MELAHIRKAN
2) MEMBESARKAN ANAK DENGAN TANGAN SENDIRI

Top 2 places where I love to shop:
1) GIANT JE SEBAB DEKAT UMAHE
2) JAYA JUSCO



Sunday, 2-Nov-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
Makan Laksa kat Rumah Ku pada 011108


izan masak simple2 je akak



1, Laksa Penang

2. Bihun goreng

3. Mee Siput (beli kat bukit gambir) cicah ngan sambal ikan bilis

4. Puding Warna Warni

5. Cupcakes

6. Dadih

7. Bahulu Gulung - tempah kat muar

8. Sirap soda



kawan kawan DRA datang

kak seha dan anak, kak puteri dan anak , zurita dan anak, aen dan anak, mizah dan anak, sarah , mas ujin dan keluarga.



















kawan2 umah johor

anggunrias dan keluarga -- sorry anggun kita tak posing posing pun...tu lah asyik borak lupa terus...



aziemy dan keluarga...pun sorry gak...tak sempat nak posing ayik dok borak..pastu izan nak goreng bihun lak....bihun dah abis



petang kawan kawan lama dari putrajaya....

izan tak sempat nak snap semua gambar diorang






malam lak sepupu izan dan abang ipar dan member dari kuantan datang..group niepun tak sempat nak snap..hanya supupu jer yang rajin snap




Monday, 20-Oct-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Makan KOPOK LEKOR -- Mok Na Tanjung Lumpur....

Dah lama tak pi makan kat sini....so ambil kesempatan makan kuih, ikan celup tepung dan kopok lekor....dengan air jagung....sedap....tapi yang spoinya.....tengah tengah dok makan ada bau longkang...lak ...terus nafsu makan menurun.......

Kopok Lekor - rasanya pun dah kurengggg


Kuih pulut boom




Kuih TAKO




Kuih Cara Berlauk --- rasanya kureng


Ikan Celup Tepung


Air Jagung






Monday, 20-Oct-2008 12:34 Email | Share | | Bookmark
PROGRAM HARI NIE ---- TUKAR TAYAR KETE KAT GOODYEAR KUANTAN....

 
Lepas asben bertugas...pegi ke bandar kuantan ... tukar tayar kereta....adusssssss duit lagi... kali nie pakai tayar madein Italy lak...ingat nak tukar michelin gak macam tayar lama ..tapi kedai tu tak de jual lak...







[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net