http://izanmann.blogspot.com/

By: TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Oct-2008 04:18 Email | Share | | Bookmark
dah nak bertolak ke kuantan nie

asben baru pi ambil keta....

jap lagi nak tolak dah ke kuantan...sampai 25 okt baru balik shah alam...

sabtu pagi balik ke muar jap..ahad petang balik kuantan semula...

pada member member ofis OSC...maybe akak gi sana lepas nie lah...

ok bye


Tuesday, 14-Oct-2008 12:11 Email | Share | | Bookmark
zabidah and their son

sempat gi beraya kat umah my best fren kat fasa 2 presint 9 petang sabtu lepas...






Tuesday, 14-Oct-2008 12:04 Email | Share | | Bookmark
Beraya dengan kawan kawan lama

sempat gak jalan raya ngan geng lama...ni semua kawan asben..now dah jadi kawan ku...

mona, shikin dan aku serbu umah kak zana...kat kuarters subang gak..













Tuesday, 14-Oct-2008 11:58 Email | Share | | Bookmark
AGAR AGAR SANTAN





Tuesday, 14-Oct-2008 11:47 Email | Share | | Bookmark
MY MARBLE CIS CAKE

 
[[quote=Amy Bakti;2179086]aduiiii..mgugat imanku..camner nak taruk inti yg kat dlm tuh...[/quote]

my MARBLE CHEESE CAKE

BAHAN A
150GM CREAM CHEESE
50GM BUTTER
50GM GULA
1 BIJI TELUR
50GM TEPUNG
50GM WHITE CHOC - CHOP HALUS

CARANYA

Pukul c.cheese, gula dan butter hingga gebu dan masukkan telur. Pukul Lagi.
Masukkan tepung dan white choc, gaul rata dan ketepikan.


BAHAN B
130GM BUTTER
150GM GULA
3 BIJI TELUR
100GM TEPUNG
50GM SERBUK CHOC
1/2 SUDU TEH BAIKING POWDER
30ML SUSU CAIR

CARANYA
Pukul gula dan butter hingga lembut dan masukkan telur dan pukul lagi hingga kembang.
Masukkan bahan kering (tepung & baiking powder diayak bersama dulu) dan kacau sebati.


CARA MELAPIS KEK....
Masukkan separuh adunan choc (bahan B) dan ratakan kemudian masukkan kesemua bahan A dan ratakan.

Masukkan separuh lagi bahan B ... dan bakar 180C selama 45 minit atau sehingga masak.
Dan hiaslah mengikut kesukaan anda.

IMG]http://img.photobucket.com/albums/v220/nuralisha/Image001-2.jpg[/IMG]





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net